joi, 25 august 2011

Bianca, întâlnire de gradul trei, la emisiunea «Burlăciţa»


Bianca Drăguşanu a avut parte de o mare surpriză, şi nu neapărat una plăcută, la filmările pentru emisiunea “Burlăciţa”. Vedeta Antenei 1 s-a întâlnit cu primul ei iubit, Mihai.
  • Bianca este
acum un
sex-simbol
  • Cu 12 ani în urmă,
Bianca i-a solicitat
ajutorul lui Mircea
Radu pentru a-l cere
de bărbat pe Mihai
  • Blonda i-a
dat inelul
de logodnă
iubitului ei
  • Bianca i-a
transmis
şi un mesaj
de dragoste
bărbatului
Aşa arată Mihai acumCu 12 ani în urmă, Bianca era atât de îndrăgostită de Mihai, încât l-a cerut de soţ la emisiunea “Din dragoste”, a lui Mircea Radu. Cei doi s-au logodit în direct şi păreau că vor forma multă vreme un cuplu, însă nu a fost aşa. Au mai păstrat, o vreme, legătură telefonic, până când Mihai a plecat în Spania.
Recent, cei doi s-au reîntâlnit, oarecum întâmplător, în timp ce membrii echipei emisiunii “Burlăciţa” filmau la Madrid. Aceştia s-au cazat la un hotel din oraşul spaniol, al cărui restaurant e condus chiar de... Mihai. Bărbatul a observat echipa de filmare, a văzut-o pe Bianca şi, fericit, a mers să o salute. În acest moment, fosta lui logodnică şi-a tras şapca pe ochi şi a făcut cale întoarsă, fugind, pur şi simplu, în cameră. Dezorientat, bărbatul a mers la Cătălin, consilierul emisiunii “Burlăciţa”, şi i-a spus cine e.
Şi chiar dacă a fost neplăcut surprins de atitudinea Biancăi, Mihai i-a trimis ceva de mâncare în cameră. Întreaga întâmplare poate fi văzută în această seară, de la 20.20, la Antena 1.


Sursa: Libertatea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trafic

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates