marți, 28 iunie 2011

Marturia incredibila a sotiei milionarului Remus Truica: "Patricia Kaas a recunoscut ca a avut o relatie cu sotul meu"

Din culisele divortului dintre milionarul Remus Truica, fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase, si Irina, sotia acestuia, ies la iveala amanunte incendiare. Femeia inselata a marturisit ca renumita cantareata Patricia Kaas i-a confirmat personal ca a avut o relatie cu sotul ei.

GALANT. Remus Truica a fermecat-o pe Patricia Kaas
Irina Truica
LOCUINTA. Irina Truica s-a mutat la un hotel cu fetitele
Aflata inca in Caraibe, pe insula St. Marteen, Irina Truica si-a deschis sufletul in fata unei prietene, careia i-a povestit cum a ajuns sa divorteze de barbatul pe care l-a iubit pana nu demult. Sotia lui Remus Truica a dezvaluit ca, in urma cu ceva timp, relatia lor a inceput sa scartie din cauza relatiilor extraconjugale pe care le-ar fi avut milionarul. Aventura cu renumita cantareata Patricia Kaas a pus insa capac. "Irina a povestit ca a stat de vorba cu Patricia Kaas si ca artista i-a confirmat tot ceea ce a scris in carte, plus multe alte lucruri. Mi-a zis: "Patricia Kaas a recunoscut ca a avut o relatie cu sotul meu. Si am intrebat-o: "Te-ai culcat cu barbatul meu?" Mi-a confirmat ca a avut mai mult decat o relatie cu Remus". Dupa ce a aflat aceste lucruri, Irina a decis sa divorteze", ne-a declarat confidenta Irinei Truica. Potrivit aceleiasi surse, intre fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase si cunoscuta cantareata au existat sentimente, nu doar atractie fizica. "Irina a aflat ca Remus voia sa se insoare cu Patricia Kaas. El i-a cerut artistei sa renunte la cantat, zicandu-i ca el nu accepta ca o femeie sa aiba cariera. Patricia a refuzat si de atunci a inceput sa se raceasca relatia lor. Cred ca s-au cunoscut la ziua lui, dar pentru el Patricia era un fel de idol al vietii. A coplesit-o cu multe cadouri, cu flori. Si toate astea in timp ce era insurat cu Irina", a sustinut sursa citata. CANCAN a dezvaluit, in luna martie, ca Truica a avut o relatie speciala cu celebra cantareata. Patricia Kaas scria in cartea autobiografica ca, la cei 44 de ani ai sai, a suferit mult din cauza barbatilor care s-au folosit de ea, dar si ca a trait momente incredibile alaturi de oameni celebri. Pe lista de cuceriri a frantuzoaicei aparea si un milionar misterios din Romania, de la care vedeta astepta mai mult decat cateva nopti de amor. 


PREFERINTE. Milionarul conduce masini de lux
El traieste pe picior mare, ea sta la motel

Milionarul Remus Truica, despre care CANCAN a scris ca vara trecuta a invitat-o pe Patricia Kaas sa-i cante la vila lui de la Snagov, a cucerit-o pe celebra artista inca din primele clipe. In romanul autobiografic, Patricia spune ca, odata cu petrecerea, a inceput si ploaia, iar sarbatoritul a iesit sub picaturi, alaturi de sotie, si "s-a plantat" in fata ei, moment pe care frantuzoaica il considera foarte sexy. De altfel, Truica a impresionat-o pe Patricia si cu masinile de lux pe care le avea aliniate in parcarea vilei sale. Spre deosebire de sotul ei, care continua sa traiasca pe picior mare, Irina Truica locuieste acum intr-un motel impreuna cu fetitele ei gemene. 


Sursa: Cancan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trafic

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates