luni, 25 iulie 2011

Cătălin Botezatu, idolul avocatului de la "Burlăciţa"! "A făcut cursuri de modelling şi îşi croieşte haine ca designerul"

Florin Filip, avocatul eliminat de Burlăciţa, în ediţia trecută a emisiunii de la Antena 1, are o pasiune veche pentru Cătălin Botezatu, pe care îl consideră idolul lui. Din acest motiv Florin a urmat cursuri de modelling şi îşi face costume pe comandă pentru a semăna cât mai mult cu celebrul designer.


catalin botezatu 5
burlacita
avocat
"Idolul sau de o viata, datorita sau mai bine zis din cauza caruia s-a si inscris la cursuri de modelling, este Catalin Botezatu, pe care l-a imitat cat a putut de mult, croindu-si haine si costume ca ale designerului",
 se arată în ziarul "Naţional".

Florin Filip a declarat mândru că este avocat în Baroul de la Râmnicu Vâlcea, dar s-a dovedit că afirmaţiile lui au fost false, pentru că este înscris într-un barou ilegal constituit.
"Curtezanul Biancai este afiliat la Baroul Constitutional, un organism infiintat in paralel, deci ilegal cu Baroul de Avocatura Valcea. Adevaratii avocati din Ramnicu Valcea s-au amuzat foarte tare vazandu-l cum se lauda la tv cu apartenenta sa la Baroul de Avocatura, cand de fapt el avea dificultati mari si in a intra in Tribunal, fiind mai tot timpul perchezitionat de agentii de paza care il considerau suspect si ii cer sa le arate continutul gentii pe care o strange mereu in brate", informează ziarul Naţional.


Sursa: Cancan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trafic

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates