luni, 25 iulie 2011

Daniela Crudu urmează dieta Biancăi, de slăbit prin înfometare


Disperată să scape cât mai repede de kilogramele în plus, asistenta lui Dan Capatos a decis să se înfometeze pentru a reveni la formele care au consacrat-o.
  • Surprinsa intr-o dimineata
  • Fotografie de la inceputul carierei

Nopţile de muncă, programul haotic şi petrecerile stropite cu mult alcool şi-au pus amprenta asupra Danielei Crudu, care s-a îngrăşat vizibil. Pentru a nu rămâne mai prejos de Bianca Drăguşanu care face eforturi supraomeneşti pentru a avea o talie de viespe, şi Cruduţa s-a hotărât să-i urmeze exemplul, conştientă fiind că dacă continuă să pună kilograme pe ea, cariera ei va ajunge la final.
Astfel, surse din anturajul vedetei au declarat pentru enational.ro: "Daniela mănâncă o dată pe zi şi mai apelează la o gustare . Dimineaţa consumă un iaurt, iar la ora 16.00 mănâncă o supă fără pâine sau pepene. Nu se atinge de produsele de la fast food sau de sucuri acidulate. E bucuroasă că a mai slăbit. Face şi mult sport: aleargă prin parc şi merge şi la aerobic. S-a umflat probabil şi pentru că reţine apa, mai ales că nu prea mănâncă. Cred că s-a îngrăşat pe bază de stres“.


Sursa: Libertatea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trafic

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates