luni, 25 iulie 2011

Exclusiv | Moni, invitată în China, la familia iubitului!


Monica Gabor are motive să fie sigură de sentimentele noului ei iubit chinez, pe care presa l-a poreclit “Mr. Pink”. Conform unor surse apropiate divei, el a invitat-o pe fosta doamnă Columbeanu în China, pentru a-i arăta acesteia frumuseţile ţării sale.
Monica Gabor, recent divorţată şi proaspăt îndrăgostită, preferă să-şi trăiască idila cu iubitul chinez în America, acolo unde, de altfel, l-a şi cunoscut. Fosta doamnă Columbeanu nu are însă, se pare, suficient de multă încredere în bărbatul pe care-l ştie doar de câteva luni, fiind, spun apropiaţi ai acesteia, destul de circumspectă în legătură cu el. Recent, ea a fost invitată de “Mr. Pink” în China, care vrea să-i prezinte familia şi să-i demonstreze că este singura femeie care-l interesează. Deşi propunerea a încântat-o, pe moment, pe Monica, aceasta nu a dat un răspuns imediat şi nici nu s-a grăbit să se urce cu iubitul său în primul avion cu destinaţia Beijing. Mai mult, fosta soţie a lui Irinel le-a cerut sfatul şi persoanelor de încredere din jurul său, nici una dintre acestea neîncurajând- o să facă res- pectivul pas.
Nu-şi poate vinde BMW-ul
În altă ordine de idei, atunci când e în America, Moni se bucură, încă, de luxul oferit de fostul ei soţ. Dacă nu e cu chinezul, diva se poate plimba în continuare cu un BMW 335i, oferit de Irinel, pe care nu-l poate vinde însă, pentru că proprietar e un prieten, din Statele Unite, al afaceristului român.

Moni, chinezilor s-ar putea să nu le placă picioarele tale!

Deşi, Moni poate părea, la prima vedere, partida perfectă pentru iubitul chinez, aceasta are câteva mici “defecte”, care însă pot fi remediate. De exemplu, laba piciorului e cam mare. Moni are măsura 41 la picior, iar chinezii consideră acest lucru neatractiv. Pe vremuri, asiaticii le bandajau labele picioarelor fetelor tinere, pentru ca acestea să aibă un număr cât mai mic. Obiceiul era unul de-a dreptul barbar: fetelor le erau pur şi simplu rupte degetele de la picioare şi fixate doar cu câteva faşe umede. Idealul era ca femeia să aibă un picior de 8 centimetri.

Fosta nevastă a lui Irinel a dus-o pe Irina la Castelul Bran

Pentru că mai are la dispoziţie câteva zile de vacanţă împreună cu Irina, Moni a dus- o, în weekendul care tocmai a trecut, pe micuţă la Castelul Bran. Însoţite de Ramona, sora Monicăi, şi de o familie de prieteni, cele două fete s-au plimbat în voie prin încăperile castelului, bucurându- se de bunăvoinţa personalului, care s-a oferit să le permită accesul şi în zone interzise publicului larg.


Sursa: Libertatea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trafic

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates