marți, 23 august 2011

Fiica milionarului Ioan Niculae a facut o pasiune pentru triciclul de 15.000 de euro! Pe Spyder, la manastire


Linistea din curtea Manastirii Caraiman din Busteni a fost tulburata, acum cateva zile, de o "jucarie" pe trei roti, condusa de o fata roscata. "Jucaria" era un triciclu Can-Am Spyder de 15.000 de euro, iar fata nimeni alta decat Adina Niculae, mezina bossului Interagro, Ioan Niculae.

ioan
Performant. Adina, extrem de incantata de triciclul ei rosu, paraseste manastirea
Directie. Cu casca si geaca de piele in mana, mezina milionarului se indreapta spre lacasul de cult
Gest. Adina se duce spre locul unde se aprind lumanari
Adina, una din cele doua fiice ale lui Ioan Niculae, este o prezenta extrem de discreta, fiind putini cei care se pot lauda ca fac parte din anturajul ei. Absolventa de studii economice, ea este implicata in afacerile familiei, avand actiuni in mai multe firme ale tatalui sau. La 21 de ani, este pasionata de motoare si, mai nou, de afacerea de taxi aerian, motiv pentru care urmeaza acum cursurile unei scoli de pilotaj. Nu se da inapoi de la ce apare nou pe piata, chiar daca noua sa "jucarie" are doar trei roti. In urma cu doar cateva zile, ea s-a dus la Manastirea Caraiman din Busteni pe un triciclu Can-Am Spyder, o bijuterie de 15.000 de euro cum nu vedem la orice colt de strada.
xxIMG_3410_.jpg
"Este o fata credincioasa. Asa am crescut-o, este o deprindere din familie sa fie apropiata de biserica" Ioan Niculae
"Este o fata credincioasa. Asa am crescut-o, este o deprindere din familie sa fie apropiata de biserica" Ioan Niculae
Tanara a parcat Spyder-ul in fata manastirii, si-a dat jos casca de protectie de pe cap si a mers sa se roage pret de cateva minute. Mai apoi s-a indreptat spre spatiul destinat lumanarilor, unde a aprins una pentru cei vii, rugandu-se, probabil, pentru sanatatea familiei. La iesire, inainte sa se suie iar pe triciclu, ea a scos telefonul. "Ce faci tati, vii la manastire? Ca aud un elicopter", intreaba ea. Intr-adevar, milionarul Ioan Niculae se afla in acel moment in elicopter si era chiar in drum spre Busteni, dar nu spre lacasul de cult, ci spre casa lor. El facuse cumparaturi si avea nevoie de o masina care sa le transporte, motiv pentru care, profitand de faptul ca l-a sunat fiica sa, a rugat-o pe ea sa mearga acasa si sa vina cu o masina pana la el.

Sursa: Cancan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trafic

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best CD Rates